Inplantservice

Wij van onlineplantencentrum.nl hebben de afgelopen jaren steeds meer de vraag gekregen of wij de planten ook kunnen inplanten. Dit hebben wij dus ook opgepakt. Doordat niet iedereen de kennis en tijd heeft om planten op de juiste manier in te planten, nemen wij graag dat stukje service in handen om dit voor u te verzorgen. Hier komt namelijk nog wel wat bij kijken en u wilt graag dat de planten het volgende jaar ook weer prima doen.

In onze webshop hebben wij bij een deel van de planten al dat u kunt kiezen voor onze inplantservice, en kunt u zien wat hiervoor de kosten zijn.  Wanneer u een plantenlijst hebt of u wilt graag een specifiek soort geplant hebben dan kunt u hier ook geheel vrijblijvend een offerte over opvragen. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen, maar dit kan ook door geheel vrijblijvend een offerte aanvraag te mailen naar info@onlineplantencentrum.nl. In de meeste gevallen hebt u binnen 1 werkdag een offerte retour. Wij kunnen zo goed als het gehele assortiment bomen en planten aanbieden.

Dus wilt u een mooie haag laten plaatsen of een complete tuin laten aanplanten? Of een mooie boom? Wij verzorgen graag dit traject voor u.

Onlineplantencentrum.nl is een onderdeel van Boomkwekerij H. Lugthart

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op onderstaande emailadres.  

E-mail: info@onlineplantencentrum.nl
Telefoon: +31648779349
Postadres + Afhaaladres:

KVK:

Btwnummer

Schaapskooi 27

8091 HE Wezep

08168330

NL001798411B85