Graszoden Apeldoorn

Bestel uw graszoden in Apeldoorn bij Online Planten Centrum

Wenst u graszoden van premium kwaliteit te bestellen in Apeldoorn? Bel naar Onlineplantencentrum.nl. Snel bezorgd en aantrekkelijke prijzen! Wij zijn experts in het leggen van premium kwaliteit graszoden. Tevens leveren wij grasmatten van slechts 12 maanden oud. Vers van het land en plasticvrij. Wij bieden u tegen een scherpe prijs de hoogst mogelijke versgarantie. De beste service en een hoogwaardige kwaliteit producten staan bij ons centraal. Wat dit voor u betekent? Wij leveren de bestelde graszode persoonlijk bij u af. U weet dan zeker dat de graszoden die in Apeldoorn geleverd worden in optimale staat verkeren.

Graszoden leggen in Apeldoorn

Eenvoudig en snel graszoden bestellen

U bestelt bij ons gemakkelijk en snel uw graszoden. U kunt deze in de zon, maar ook in de halfschaduw leggen. Is er sprake van vorst in de grond? Leg de graszode dan niet, omdat het gras hierdoor kan beschadigen. Wilt u meer weten omtrent onze scherpe prijzen? Indien u een vrijblijvende offerte aanvraagt, wordt deze al binnen enkele dagen naar u verzonden. Vertel ons wat uw wensen zijn en de precieze afmetingen van uw gazon, zodat wij uw graszoden naar wens kunnen leggen.

Graszoden kopen Apeldoorn

Graszoden leggen Apeldoorn

Graszoden leggen Apeldoorn

Wilt u een stralend en prachtig groen gazon? Neem contact op!

Uw graszode leggen of laten leggen?

Heeft u geen kennis van het leggen van graszoden of heeft u hier simpelweg te weinig tijd voor? Wij helpen u dan graag verder door de graszode op de gewenste locatie te leggen. Voorafgaand aan het leggen van de grasmatten, wordt de ondergrond eerst tweemaal geëgaliseerd. Dit geeft een mooi en strak resultaat. Tevens wordt de ondergrond van mest voorzien, zodat het gras goed groeit. Daarna zullen de graszoden nauwkeurig worden gelegd en kunt u genieten van uw prachtige nieuwe gazon. Wij leggen onze grasmatten vanaf €5,25 per m2.

De beste kwaliteit voor scherpe prijzen

Wenst u deels uw gazon te vervangen? Of wilt u uw hele gazon onder handen nemen? Wij helpen u hier graag bij. Onze graszode zijn enkel van hoogwaardige kwaliteit en kunnen wij u tegen een scherpe prijs aanbieden. Onze prijzen omvatten:

  • €3,50 per m2 voor grasvelden tussen de 10-25 m2
  • €3,25 per m2 voor 26-99 m2
  • €2,95 per m2 voor grasvelden groter dan 100 m2

Bestel direct uw graszoden in Apeldoorn!

Wilt u uw gazon in Apeldoorn voorzien van nieuwe graszoden? Bij ons bestelt u deze op een eenvoudige en snelle wijze. Zo leveren wij uw graszode al binnen 2 a 3 werkdagen. Wilt u deze zelf leggen of ze door ons laten leggen? Vertel ons wat u wenst voor uw gazon en bel voor een vrijblijvende offerte naar 06-48779349. Of stuur een e-mail: info@onlineplantencentrum.nl. Wij staan graag voor u klaar om uw graszoden op vakkundige wijze in Apeldoorn te leggen.

15 jaar ervaring
Gras levering binnen 3 werkdagen
Gras leggen binnen 3 weken
Gras met 3 maanden garantie
Planten levering binnen 1 week
Aanplant garantie op planten
Inplant service voor overige beplanting