Over ons

Wij van onlineplantencentrum.nl bieden een breed assortiment planten aan.   Wij verkopen alleen maar voor buiten. Dus kamerplanten bieden wij niet aan. Ons assortiment bestaat uit Bomen, Haagbeplanting, Buxus, Rhododendron, Rozen, Heesters, Vaste planten, Potgrond en meststoffen en nog veel meer.

Doordat wij rechtstreeks van  de kwekers inkopen kunnen wij een scherpe prijs aanbieden. Wij kunnen dus de versheid van ons producte te garanderen.

Wij bieden u een goede service aan en proberen onze bestellingen binnen 5-10 werkdagen af te leveren. Verder proberen we onze bestellingen zelf te bezorgen zodat we ook weten wat er met ons product gebeurt onderweg.

Wanneer u een lijst met beplanting hebt, kunt u deze ook naar ons toe mailen waarna wij hier een passende offerte voor kunnen maken. Eventueel wanneer u dit wenst met inplantservice.

Verder hebben wij nog een specialiteit en dat is het leggen van graszoden. Wij leggen door geheel Nederland grasvelden aan met graszoden. Of het nu gaat om een nieuw gazon of een gazon dat vervangen moeten worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor kleine grasvelden maar ook voor grote grasvelden.

Verder verzorgen wij ook beplanting bij nieuwbouwprojecten. Dit doen wij door middel van beukenhaagjes te planten, klimop plantjes in hekwerken.

Wij werken en leveren voornamelijk ten noorden van de grote rivieren.

Onlineplantencentrum is een onderdeel van Boomkwekerij H. Lugthart