Over ons

Wij van onlineplantencentrum.nl zijn gespecialiseerd in graszoden, tuinplanten en bomen.   Ons assortiment bestaat uit Bomen, Haagbeplanting, Buxus, Rhododendron, Rozen, Heesters, Vaste planten, Potgrond en meststoffen en nog veel meer.

Doordat wij rechtstreeks van  de kwekers inkopen kunnen wij een scherpe prijs aanbieden. Wij kunnen dus de versheid van onze producten te garanderen. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst gaan wij de producten vers van het veld laten halen.

Wij bieden u een goede service aan en proberen onze bestellingen binnen 4-10 werkdagen af te leveren. Bestellingen van graszoden gebeurt meestal binnen 2 tot 4 werkdagen. Uw bestelling wordt meestal door ons zelf geleverd of door middel van onze transporteur die met een meeneemheftruck kan lossen. U ontvangt van ons altijd eerst een mail wanneer we uw bestelling leveren en staan dus nooit zomaar ineens op de stoep. U ontvangt de dag voor levering aan het begin van de avond een mail met een tijdsindicatie dat we uw bestelling verwachten te leveren.

Wanneer u een lijst met beplanting hebt, kunt u deze ook naar ons toe mailen waarna wij hier een passende offerte voor kunnen maken. Eventueel wanneer u dit wenst met inplantservice.

Verder hebben wij nog een specialiteit en dat is het leggen van graszoden. Wij leggen ten noorden van de lijn Nijmegen-Utrecht-Haarlem grasvelden aan met graszoden. Of het nu gaat om een nieuw gazon of een gazon dat vervangen moeten worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor kleine grasvelden maar ook voor grote grasvelden.

Verder verzorgen wij ook beplanting en de aanleg hiervan voor aannemers. Dus bent u als aannemer op zoek naar een partij voor de levering en aanleg van het groen? Dan maken we hier graag een vrijblijvende offerte voor.

Onlineplantencentrum is een onderdeel van Boomkwekerij H. Lugthart