Graszoden Arnhem

Bestel uw graszoden in Arnhem bij Online Planten Centrum

Wilt u graszoden van premium kwaliteit bestellen in Arnhem? Bel naar Onlineplantencentrum.nl. Snel bezorging en aantrekkelijke prijzen! Al jaren zijn wij koplopers in het leggen van graszoden van premium kwaliteit. Ook leveren wij grasmatten van 12 maanden oud, welke vers van het land en plasticvrij zijn. Wij bieden de beste versgarantie tegen een aantrekkelijke prijs. Bij ons plantencentrum staan producten van hoogwaardige kwaliteit en het leveren van uitstekende service centraal. Dit betekent dat wij de graszode persoonlijk bij u komen leveren. Zo weet u zeker dat de graszoden die in Arnhem geleverd worden in optimale staat zijn.

Graszoden Arnhem

Bestel eenvoudig en snel uw graszoden

Bij ons kunt u op een gemakkelijke en snelle wijze uw graszode bestellen. Deze kunt u zowel in de zon als in de halfschaduw leggen. Is er vorst in de grond? Leg de graszoden dan op een ander moment, gezien vorst het gras kan beschadigen. Bent u benieuwd naar onze aantrekkelijke prijzen? Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt, verzenden wij deze al binnen enkele dagen naar u. Laat ons dan ook weten wat uw wensen voor uw gazon zijn en wat de precieze afmetingen hiervan zijn, zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

Graszoden Arnhem

Graszoden leggen Arnhem

Graszoden Arnhem

Wilt u een stralend en prachtig groen gazon? Neem contact op!

Uw graszode leggen of laten leggen?

Weet u niet goed hoe u uw graszoden het beste kunt leggen of heeft u hier te weinig tijd voor? Geen nood, wij staan voor u klaar en leggen de graszode op de gewenste locatie. Voordat wij uw grasmatten leggen, zullen wij eerst de ondergrond tweemaal egaliseren. Zo krijgt u een strak en mooi resultaat. Ook voorzien wij de ondergrond van mest, waardoor het gras goed zal groeien. Hierna worden de graszoden tot in de precisie gelegd en kunt u genieten van een mooi nieuw gazon. Onze grasmatten worden gelegd vanaf €5,25 per m2.

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Wilt u uw gazon deels vervangen? Of wil je jouw hele gazon onder handen laten nemen? Dan staan wij graag voor u klaar. Wij bieden enkel graszode van hoge kwaliteit aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Onze prijzen zijn:

  • €3,50 per m2 voor grasvelden tussen de 10-25 m2
  • €3,25 per m2 voor 26-99 m2
  • €2,95 per m2 voor grasvelden groter dan 100 m2

Bestel nu uw graszoden in Arnhem!

Kunt u niet wachten om uw gazon in Arnhem met nieuwe graszoden te bekleden? Dan kunt u deze bij ons eenvoudig en snel bestellen. Uw graszoden worden dan al binnen 2 a 3 werkdagen geleverd. Legt u deze zelf of mogen wij de graszoden leggen? Vertel ons wat uw wensen zijn en bel voor een vrijblijvende offerte naar 06-48779349. Of stuur een e-mail: info@onlineplantencentrum.nl. Wij hopen spoedig uw nieuwe graszoden in Arnhem te mogen leggen.

15 jaar ervaring
Gras levering binnen 3 werkdagen
Gras leggen binnen 3 weken
Gras met 3 maanden garantie
Planten levering binnen 1 week
Aanplant garantie op planten
Inplant service voor overige beplanting