Graszoden Heerenveen

Bestel uw graszoden in Heerenveen bij Online Planten Centrum

Wilt u graszoden van premium kwaliteit voor uw gazon in Heerenveen bestellen? Bel nu Onlineplantencentrum.nl voor een snelle levering. Wij beschikken over veel ervaring in het leveren en leggen van premium kwaliteit graszoden. De grasmatten die wij leveren zijn slechts 12 maanden oud en komen vers van het land. Daarbij bevatten de grasmatten geen plastic. Tegen een aantrekkelijke prijs leveren wij de hoogste versgarantie. Wij staan voor uitmuntende service en een hoogwaardige kwaliteit producten. Ons plantencentrum levert uw graszoden namelijk persoonlijk in Heerenveen bij u af. Zo weet u zeker dat de bestelde graszode in optimale staat bij u bezorgd worden.

Graszoden Heerenveen

Snel en eenvoudig uw graszoden in huis

Bij ons kunt u op een vrij eenvoudige manier uw graszode bestellen. De graszode kunt u zowel in de halfschaduw als in de zon leggen. Pas echter op voor vorst, want vorst beschadigt uw gras. Wilt u meer weten over de kosten van onze grasmatten? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij zorgen dan dat u deze binnen enkele dagen in huis heeft. Vertel ons dan ook meteen wat u wenst voor uw gazon en wat de afmetingen hiervan betreffen. Dan stellen wij een offerte op maat voor u samen.

Graszoden zelf leggen of door ons laten leggen?

Ontbreekt het u aan de tijd om zelf graszoden te leggen of heeft u onvoldoende kennis hiertoe? Dan ondersteunen wij u graag. Wij leggen op vakkundige wijze de graszoden op uw gewenste locatie. Eerst wordt uw ondergrond tweemaal geëgaliseerd voor een strak resultaat. Vervolgens wordt de mest op uw ondergrond aangebracht, zodat uw gras sneller zal groeien. Daarna zullen wij uw graszode nauwkeurig leggen, met als resultaat een prachtig strak geheel. U kunt bij ons al grasmatten bestellen vanaf €5,25 per m2.

Graszoden kopen Heereveen

Graszoden kopen

Graszoden kopen

Wilt u een stralend en prachtig groen gazon? Neem contact op!

De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Wilt u gedeeltelijk uw gazon vervangen of vervangt u deze liever in haar geheel? Wat u ook wenst, wij staan voor u klaar. Onze graszoden zijn enkel van de beste kwaliteit en worden tegen een scherpe prijs aangeboden. Onze prijzen omvatten:

  • €3,50 per m2 voor grasvelden tussen de 10-25 m2
  • €3,25 per m2 voor 26-99 m2
  • €2,95 per m2 voor grasvelden groter dan 100 m2

Bestel uw graszoden in Heerenveen!

Wilt u de beste graszoden bestellen en uw gazon vernieuwen? Maak dan de keuze voor onze graszode en kies voor een prachtig eindresultaat. Onze graszode leveren wij al binnen 2 à 3 dagen. Bel nu voor uw vrijblijvende offerte naar: 06-48779349. Of stuur een e-mail: info@onlineplantencentrum.nl. Wij hopen u gauw te kunnen ondersteunen bij het leggen van uw graszoden in Heerenveen!

15 jaar ervaring
Gras levering binnen 3 werkdagen
Gras leggen binnen 3 weken
Gras met 3 maanden garantie
Planten levering binnen 1 week
Aanplant garantie op planten
Inplant service voor overige beplanting