Graszoden Hengelo

Bestel uw graszoden in Hengelo bij Online Planten Centrum

Zoekt u premium kwaliteit graszoden in Hengelo? Bij Onlineplantencentrum.nl heeft u uw graszode binnen 2 tot 3 werkdagen in huis! En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. Wij zijn al jarenlang een begrip in de omgeving doordat wij graszoden van de beste kwaliteit leveren en leggen. Onze grasmatten zijn pas 12 maanden oud en komen vers van het land. Ook zijn deze geheel vrij van plastic. Bij ons heeft u de hoogste versgarantie. Ons plantencentrum stelt producten van hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service centraal. Wij doen net dat beetje extra door onze graszoden persoonlijk bij u in Hengelo te leveren.

Graszoden Hengelo

Gemakkelijk en snel uw graszoden besteld

Bij ons bestelt u vrij eenvoudig uw graszode. De graszoden kunt u in de halfschaduw, maar ook in de zon plaatsen. Plaats deze niet bij vorst, want zo raakt uw gras beschadigd. Wilt u meer weten over de scherpe prijzen van onze grasmatten? Graag maken wij dan een vrijblijvende offerte voor u, die u al binnen een paar dagen thuis ontvangt. Vertel ons dan ook wat de afmetingen van uw gazon zijn en wat uw wensen zijn, zodat wij de offerte op maat kunnen maken.

Graszoden tuin aanleggen

Graszoden tuin aanleggen

Graszoden tuinaanleg

Wilt u een stralend en prachtig groen gazon? Neem contact op!

Graszode zelf leggen of laten leggen door ons?

Ontbreekt het u aan tijd om de graszode zelf te leggen? Of weet u niet hoe u dit precies moet doen? Dan is dat geen probleem, want wij komen de graszoden ook bij u leggen voor een mooi gazon. Dit geheel op een vakkundige wijze op uw plek naar wens. Voorafgaand wordt uw grond twee keer geëgaliseerd, wat zorgt voor een strak resultaat. Ook wordt mest op de ondergrond aangebracht, waardoor het gras beter groeit. Zodoende zullen de graszoden nauwkeurig worden gelegd en kunt u een gazon verwachten waar u nog jarenlang plezier van heeft. Onze grasmatten bieden wij al aan vanaf €5,25 per m2.

Optimale kwaliteit voor de scherpste prijs

Wilt u uw gazon deels laten vervangen of heeft u liever een geheel nieuw gazon? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag deze te realiseren. Onze graszode worden enkel in de meest optimale staat aangeboden en dit tegen aantrekkelijke prijzen. Onze prijzen omvatten:

  • €3,95per m2 voor grasvelden tussen de 10-49 m2
  • €3,75 per m2 voor grasvelden groter dan 50 m2

Direct uw graszoden in Hengelo bestellen?

Begint u het liefst al zo snel mogelijk met de aanleg van een nieuw gazon in Hengelo? Maak dan gebruik van onze premium kwaliteit graszoden en zie hoe snel u uw bestelling (binnen 2 tot 3 werkdagen) al in huis heeft. Neem direct contact met ons op via 06-48779349. Of stuur een e-mail: info@onlineplantencentrum.nl. Wij komen dan snel naar u in Hengelo toe om uw graszoden in optimale staat af te leveren.

15 jaar ervaring
Gras levering binnen 3 werkdagen
Gras leggen binnen 3 weken
Gras met 3 maanden garantie
Planten levering binnen 1 week
Aanplant garantie op planten
Inplant service voor overige beplanting