Graszoden Kampen

Graszoden kopen in Kampen? Doe het bij Onlineplantencentrum

Wilt u grasmatten kopen voor uw tuin in Kampen? Koop ze bij Onlineplantencentrum.nl. Wij zijn gespecialiseerd in graszode leggen van hoogwaardige kwaliteit. De grasmatten die u bij ons kunt kopen komen vers van het land en 12 maanden oud. Aangezien wij ze direct van het land halen, kunnen wij ze verkopen voor een scherpe prijs en daarnaast garanderen we de versheid. Wij leveren u graag kwaliteit en tevens een uitstekende service. Wanneer u uw graszode gaat bestellen, bezorgen wij deze persoonlijk zonder gebruik te maken van een bezorgdienst. Alleen dan weten we zeker dat alles in goede staat aankomt in Kampen.

Graszoden Kampen

Graszoden van sublieme kwaliteit bestellen

Graszoden van premium kwaliteit bestellen vanuit Kampen kan eenvoudig bij Onlineplantencentrum.nl. Alle grasmatten die klanten bij ons kopen zijn 12 maanden oud en bevatten geen plastic netten. Het gras kan gelegd worden in de zon of in halfschaduw. Het gehele jaar door kunt u bij graszoden bestellen, met uitzondering van dagen waarop er vorst in de grond zit. Dit schaadt namelijk de kwaliteit van het gras. Voordat u daadwerkelijk overgaat tot grasmatten bestellen, wilt u waarschijnlijk eerst de kosten weten. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar info@onlineplantencentrum.nl of door het online contactformulier in te vullen. Geef concreet aan wat uw opdracht is en stuur ons de afmetingen van uw gazon.

Graszoden kopen Kampen

Graszoden leggen Kampen

Graszoden aanleggen Kampen

Wilt u een stralend en prachtig groen gazon? Neem contact op!

Graszoden laten leggen in Kampen

Heeft u bij ons graszoden besteld, dan moeten deze nog gelegd worden. U kunt de graszoden zelf leggen of door ons laten leggen. Als u dit uit handen geeft weet u zeker dat het goed gebeurd, want grasmatten leggen is niet zo makkelijk als het lijkt. Bij het leggen is het heel belangrijk dat de ondergrond egaal en aangerold is. Na het aanrollen moet het nog een keer geëgaliseerd en uitgevlakt worden. Daarna moet het gras goede mest hebben, en moet elke graszode strak en mooi tegen elkaar worden gelegd. Hierna moet het weer aangerold worden. Het mooiste resultaat heeft u als u het overlaat aan vakmensen. Onze prijzen voor grasmatten leggen zijn laag en voor grote tuinen al vanaf €5,25 m2.

Graszoden prijzen van Onlineplantencentrum

U kunt ons bedrijf in Kampen inschakelen als u een geheel nieuw gazon moet of wanneer uw bestaande gazon aan vervanging toe is. Als u graszoden bij ons gaat kopen weet u zeker dat u kunt genieten van premium kwaliteit gras voor en scherpe prijs. Hoe meer oppervlakte u wilt voorzien van graszoden, hoe lager de prijs. De graszoden prijzen:

  • €3,95 per m2 voor grasvelden tussen de 10-49 m2
  • €3,75 per m2 voor grasvelden groter dan 50 m2

Zo kunt u vanuit Kampen uw grasmatten bestellen

Wilt u prachtige graszoden kopen voor uw gazon in Kampen? Wanneer u de grasmatten bij ons gaat bestellen kunt u deze binnen 2-3 werkdagen al bezorgd krijgen. Wilt u ons de graszode laten leggen? Dit proberen we binnen 14 dagen te doen. Uw grasmatten bestellen of offerte aanvragen vanuit Kampen kan via de e-mail: info@onlineplantencentrum.nl, via online contactformulier of telefoon: 06-48779349.

15 jaar ervaring
Gras levering binnen 3 werkdagen
Gras leggen binnen 3 weken
Gras met 3 maanden garantie
Planten levering binnen 1 week
Aanplant garantie op planten
Inplant service voor overige beplanting