Graszoden Lelystad

Bij Onlineplantencentrum kunt u vanuit Lelystad de beste graszoden kopen

Wilt u voor uw gazon in Lelystad grasmatten kopen? Bestel het eenvoudig bij Onlineplantencentrum.nl. Graszode leggen van premium kwaliteit behoort tot onze specialisatie. Naast premium kwaliteit kunt u bij ons grasmatten kopen van 12 maanden oud die vrij van plastic zijn en vers van het land komen. U heeft bij ons dus een versheid garantie en u kunt profiteren van scherpe prijzen. Service en kwaliteit zijn erg belangrijk voor ons, daarom zorgen we ervoor dat we de graszode die u bij ons kunt bestellen, persoonlijk leveren. Op die manier weten we zeker dat het gras in goede staat wordt aangeleverd in Lelystad.

Graszoden leggen Lelystad

Hoogstaande kwaliteit graszoden bestellen

Bij Onlineplantencentrum kunt u heel gemakkelijk graszoden bestellen van premium kwaliteit. Ons gras kan gelegd worden in de zon of in halfschaduw. Wij kunnen u het gehele jaar door gras leveren in Lelystad, met uitzondering van de dagen dat er vorst in de grond zit. Vorst is namelijk niet goed voor het gras. Wilt u weten wat de kosten zijn van de grasmatten voordat u gaat bestellen? Vraag online of via de e-mail een vrijblijvende offerte aan en we zullen deze binnen enkele dagen toesturen. Geef in uw beschrijving de afmetingen van het gazon aan en uw specifieke wensen.

Graszoden kopen Lelystad

Graszoden leggen Lelystad

Graszoden aanleggen Lelystad

Wilt u een stralend en prachtig groen gazon? Neem contact op!

In Lelystad graszoden leggen of laten leggen

Onze professionals komen graag bij u de graszoden leggen als u geen tijd heeft om dit zelf te doen. Wanneer u het aan ons overlaat zullen we er zorg voor dagen dat het nauwkeurig en perfect gebeurt. Daarom zullen we tijdens het grasmatten leggen uw ondergrond 2 maal egaliseren en aanrollen voor een vlak resultaat. Om het gras mooi te laten groeien zullen we de ondergrond voorzien van goede mest. Vervolgens worden de graszoden strak en netjes gelegd. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw tuin. Onze prijzen voor grasmatten leggen zijn al vanaf €5,25 per m2.

Onlineplantencentrum graszoden prijzenoverzicht

Of uw huidige gazon in Lelystad nu vervangen moet worden, of u wilt een geheel nieuw gazon, ons bedrijf staat altijd voor u klaar. De graszoden die u bij ons kunt kopen zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar voor een scherpe prijs. De graszoden prijzen zijn:

  • €4,25per m2 voor grasvelden tussen de 10-49 m2
  • €3,85 per m2 voor grasvelden groter dan 50 m2

Grasmatten bestellen vanuit Lelystad? Zo neemt u contact op

Wilt u voor uw tuin in Lelystad mooie graszoden kopen? Bij Onlineplantencentrum kun je gemakkelijk grasmatten bestellen. We streven ernaar deze binnen 2-3 dagen te bezorgen. U kunt de graszode zelf leggen of door ons laten leggen in Lelystad, dit proberen we binnen 14 dagen te doen. Voor meer informatie of een offerte voor uw tuin kunt u aanvragen belt u naar: 06-48779349. Of stuur een e-mail: info@onlineplantencentrum.nl.

15 jaar ervaring
Gras levering binnen 3 werkdagen
Gras leggen binnen 3 weken
Gras met 3 maanden garantie
Planten levering binnen 1 week
Aanplant garantie op planten
Inplant service voor overige beplanting